Púť do Ríma s Klokočovskou ikonou – presun termínu na r.2021

Nakoľko sa v letnom období tohto roka zrušili kvôli pandémii skoro všetky hromadné podujatia a tiež pre uzatvorenie hraníc, nebude možné uskutočniť plánovanú Jubilejnú púť do Ríma v danom termíne. Na základe týchto faktov sa termín Púte presúva presne o rok na 27.6.-2.7.2021.
Ku dňu 31.01.2020 boli zo strany organizátora zaplatené zálohy za ubytovanie v 9. ubytovacích domoch a 4 hoteloch v Ríme. S výnimkou jedného zariadenia, sú tieto zálohy nevratné. Navrhujeme pútnikom nerušiť svoju účasť na púti; preferujeme zachovanie databázy a zaplatenej zálohy za púť s presunutím na rok 2021.
V prípade, že sa chce pútnik z pochopiteľných dôvodov odhlásiť, nech postupuje nasledovne: – Ak sa pútnik prihlásil na autobusovú púť prostredníctvom vášho farského úradu, je potrebné vypísať odhlasovací formulár najneskôr do 27.06.2020. Po tomto dátume vám pošleme za odhlásených 70€/osobu (-30 eur sú doterajšie už nevratné náklady na ubytovanie). Tieto podľa podmienok nevratné náklady môžu byť vnímané tiež, ako podpora týchto katolíckych pútnických domov v Ríme, ktoré sa taktiež dostali do zložitej ekonomickej situácie. Za pochopenie ďakujeme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *