Duchovná obnova pre rozvedených

Hnutie na pomoc rozvedeným kresťanom v Prešove v spolupráci s Arcidiecéznym centrom pre rodinu v Košiciach ponúka Duchovnú obnovu pre rozvedených – žijúcich sami, v novom partnerstve alebo nesviatostnom manželskom zväzku a pre manželov v kríze. Uskutoční sa v Bardejovských Kúpeľoch v penzióne Augustineum v dňoch 26. 11. – 28.11. 2021. Cena za dva dni nocľahu a plnej penzie dvoch dní je 57 €. 

Penzión Augustineum upozorňuje, že bude vrátená iba polovica nákladov za pobyt ak sa po zaplatení duchovnej obnovy nezúčastníte jej konania z rôznych neopodstatnených dôvodov. Plná suma sa vracia iba vtedy ak oni sami zatvoria penzión z dôvodu Covidu -19. Iné dôvody neúčasti sa budú konzultovať s penziónom.

Prihlasovať sa môžete na t. č. 0905 288  845, 0948 788 068 alebo emailom: slavka.kolesarova1@gmail.com a  rodina@abuke.sk  

V prihláške je potrebné uviesť meno, priezvisko, adresu, telefónne číslo, email a tiež či idete sami alebo s partnerom, prípadne s kým chcete byť na izbe. Nezosobášení pár býva osobitne.  Záväzné sú iba prihlášky po zaplatení poplatku v sume 57 €,  ktorý môžete zasielať na č. ú.: SK20 0900 0000 0005 0283 7652, kde uvediete svoje meno a priezvisko, a ako variabilný symbol uvediete svoj dátum narodenia (bez bodiek) a do správy svoju adresu.

Duchovnej obnovy sa môžu zúčastniť plne očkovaní,  testovaní Ag testom nie starším ako 48 hodín a PCR testom nie starším ako 72 hodín, po prekonaní Covidu do 180 dní, lekárske potvrdenie alebo potvrdenie cez aplikáciu, nie sms.     

Môže sa stať, že budeme v režime OČKOVANÍ , preto prosíme o nahlásenie tejto skutočnosti a teda, že ste očkovaní, aby sme vedeli koľko nás je očkovaných.

Majte potvrdenia v platnosti, lebo vás nebudeme môcť prijať do penziónu bez potvrdení a preukázaní sa.

Tieto podmienky sa môžu meniť usmernením Ministerstva zdravotníctva podľa aktuálneho Covid automatu.

Vzhľadom na zákon č. 18/2018 Z. z., Zákon o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov zo dňa 25. 5. 2018 (GDPR), Vás upozorňujeme, že Vašou spätnou väzbou t. j. zaslaním Vašich osobných údajov ako prihlášky na duchovnú obnovu pre rozvedených (Bardejovské Kúpele 26. 11. – 28.11. 2021) a zaslaním poplatku na uvedené číslo účtu dávate SÚHLAS na spracovanie Vašich osobných údajov, ktoré slúžia pre účely  spoločenstva Hnutia na pomoc rozvedeným kresťanom v Prešove Arcidiecézneho centra pre rodinu v Košiciach a penziónu Augustineum v Bardejovských Kúpeľoch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *