Oznamy 3/2022

Všetky liturgie v týždni sú za účasti maximálne 100 veriacich v režime OP!

Úpravou vyhlášky zo dňa 12.1. ktorá sa týka osôb, ktoré sa môžu zúčastniť bohoslužieb: REŽIM OP + deti do 12 rokov a 2 mesiacov veku.

Dôležitá je však zmena v počte prítomných osôb na jednej bohoslužbe:

Pre stredne rizikové hromadné podujatia (sem patrí aj naša bohoslužba, ktorá v našom obrade je spievaná a nie recitovaná) je dovolená účasť osôb výhradne v režime OP, a to v kapacite maximálne 100 osôb alebo maximálne 25 % kapacity priestorov.

Do kategórie OP patria, aj osoby s potvrdením o tom, že sa nesmú dať zaočkovať.

Budúcu nedeľu sa bude konať zbierka na cirkevné gr. kat. školy.

Veľkopôstne obdobie tento rok začneme 28.2. 2022.

19. 2. 2022 (t.j. už o mesiac) bude 1. zádušná sobota. Je to deň, kedy si bohoslužbou a hramotami budeme spomínať na našich zosnulých z našich rodín.

V sakristii mám už ako predlohu minuloročný menný zoznam. Pozývam Vás vždy pred alebo po sv. Liturgii, aby ste ma neváhali osloviť ohľadom jeho aktualizovania na tento rok.   

Ospravedlňujeme sa za pevnú linku, ktorá asi týždeň nebola dostupná pre pokazený telefón. Závada je už odstránená.

Koncom tohto mesiaca sa chystám vycestovať na nákup bežných liturgických potrieb na Ukrajinu. Kto by mal úmysel niečo nové do tohto nášho chrámu obetovať (napr. nové kňazské rúcho) nech sa prosím zastaví v sakristii.

V piatok 28. 1. sa uskutoční ďalší AMEN – sánkovačka v Zamutove. Starší si môžu požičať lyže na svah s vlekom. Na svahu je bufet a neďaleko reštaurácia, kde bude obed (teplá polievka a buchty). Odchod autobusu je o 9. hodine z parkoviska pri Tescu. Cena za cestu autobusom a obed je 10 €. Registrácia cez formulár na facebooku Mládež Michalovského protopresbyterátu, kde nájdete i bližšie informácie. Akcia prebehne v režime OTP. Mladí modlíte sa za sneh 🙂 

Touto cestou vyjadrujeme úprimne Pán Boh zaplať:

Bohuz. rodina dar na chrám                   50€

Bohuznáma dar na chrám                      50€

Spoločenstvo veriacich z Vinného          150€

Pán Boh zaplať a požehnaj!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *