Oznamy 8/2022

Všetky liturgie v týždni sú za účasti maximálne 100 veriacich v režime OP!

Úpravou vyhlášky zo dňa 12.1., ktorá sa týka osôb, ktoré sa môžu zúčastniť bohoslužieb: REŽIM OP + deti do 12 rokov a 2 mesiacov veku.

Dôležitá je však zmena v počte prítomných osôb na jednej bohoslužbe:

Pre stredne rizikové hromadné podujatia (sem patrí aj naša bohoslužba, ktorá v našom obrade je spievaná a nie recitovaná) je dovolená účasť osôb výhradne v režime OP, a to v kapacite maximálne 100 osôb alebo maximálne 25 % kapacity priestorov.

Do kategórie OP patria, aj osoby s potvrdením o tom, že sa nesmú dať zaočkovať  s aktuálnym výsledkom testu 48h AG, 72 PCR.

Dnes 20.2. sa koná zbierka na podporný fond našej Eparchie.

Kto by potreboval novú modlitebnú knižku Hore srdcia 6€/kus nech sa prosím zapíše v sakristii.

V sakristii máme odznaky na NTM, ktorý si môžete zakúpiť za 1€.

Nedeľu 27. 2. sa uskutoční stretnutie rodičov detí pripravujúcich sa na 1. sv. Spoveď a Eucharistiu v chráme v Trnave pri Laborci o 14:00.

Rada pre mládež a univerzity KBS pozýva mladých na Národné stretnutie mládeže T22, ktoré sa uskutoční od 28. do 31. júla v Trenčíne. Ide o jedinečné stretnutie mladých z celého Slovenska, ktorých čaká bohatý duchovný program, katechézy, aktivity a veľa radosti. Prihlásiť sa môžete od 22. februára na webovej stránke www.narodnestretnutiemladeze.sk. Účastnícky poplatok pre prvých 222 prihlásených je 22 eur. Pre ďalších 999 prihlásených 33eur a následne 39 a 44 eur. Mladí Košickej eparchie sa môžu prihlasovať na T22 ako spoločenstvo Aetós.

Nedeľu 27. februára 2022 o 10.30 si v katedrálnom chráme Narodenia presvätej Bohorodičky v Košiciach v priamom prenose RTVS pripomenieme 25. výročie zriadenia nášho biskupstva30. rokov biskupskej služby vladyku Milana Chautura CSsR, košického emeritného biskupa.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *