Oznamy 9/2022

Všetky liturgie v týždni sú za účasti maximálne 50 % kapacity nášho chrámu.

Na Bohoslužby môžu prichádzať všetci veriaci očkovaní aj neočkovaní.

Zajtra začíname Veľkopôstne obdobie. Nezabudnime na pôst a pôstnu disciplínu, ktorú si chceme do tohto obdobia predsavzať.

Piatok pri sv. liturgii posvätíme kolivu. Po sv. liturgii pozývam všetkých do sakristie na malé agápe z kolivy.

Budúcu nedeľu 6.3. sa bude konať zbierka na Charitu I.

Budúcu nedeľu o úcte ikon na konci sv. liturgie posvätíme ikony kt. donesiete.

Kto by potreboval novú modlitebnú knižku Hore srdcia 6€/kus nech sa prosím zapíše v sakristii.

Vďaka uvoľneniu protipandemic. opatrení od tohto piatku 4.3. opäť obnovujeme piatkové mládežnícke stretká na fare po večernej sv. liturgii.

Nedeľu 6. 3. o 15:30 pozývame manželské páry farnosti na kávičku vo dvojici do pastorač. priestorov farskej budovy v rámci uplynulého týždňa manželstva. Pripravené bude malé občerstvenie, nápoje, duchovné slovko a zaujímavá projekcia k téme.

Rada pre mládež a univerzity KBS pozýva mladých na Národné stretnutie mládeže T22, ktoré sa uskutoční od 28. do 31. júla v Trenčíne. Ide o jedinečné stretnutie mladých z celého Slovenska, ktorých čaká bohatý duchovný program, katechézy, aktivity a veľa radosti. Prihlásiť sa môžete od 22. februára na webovej stránke www.narodnestretnutiemladeze.sk. Účastnícky poplatok pre prvých 222 prihlásených je 22 eur. Pre ďalších 999 prihlásených 33eur a následne 39 a 44 eur. Mladí Košickej eparchie sa môžu prihlasovať na T22 ako spoločenstvo Aetós.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *