Oznamy 15/2022

Z protipandemických opatrení ostáva v platnosti už iba nosenie rúška v chráme.

Kto z vážnych dôvodov ešte nestihol prijať sviatosť zmierenia pondelok a stredu 30 min. pred sv. liturgiami ešte bude mať možnosť.

V priebehu týždňa si prosím všimnite a zapíšte sa na zoznam bdenia v chráme pri hrobe. Chrám bude otvorený:

            Piatok 16:00- 21:00

            Sobotu 8:00 – 21:00

Dnes 10.4. o 14:00 pobožnosť krížovej cesty nebude kvôli spovedaniu.

Stredu s o. Ľubošom pozývame všetkých veriacich oboch obradov na spoločnú krížovú cestu po Trnave. Začiatok bude pred naším chrámom o 18:30. Potrebujeme aj mužov, kt. pomôžu niesť kríž v životnej veľkosti.

V sakristii máme zaujímavú knihu s názvom Pustovňa. Zakúpiť si ju môžete za 10€. Výťažok z predaja poputuje na pomoc Ukrajine.

Organizátori tradičného pôstneho podujatia s názvom ,,Podeľme sa“ sa na nás obracajú s prosbou o pomoc a podporu. Viac info nájdete na www.podelmesa.org

Naša Košická eparchia vstúpila 1. apríla t. r. do konzultačnej fázy synodálneho procesu. Povzbudzujem vás všetkých k aktívnemu zapojeniu sa do hľadania toho, ako skutočne napreduje alebo aj zlyháva naše farské spoločenstvo na ceste viery. Taktiež k počúvaniu, čo nám chce Svätý Duch predostrieť ako Boží plán smerom do budúcnosti. Praktické pokyny pre zvládnutie tejto fázy pripravil eparchiálny synodálny tím. Za vašu ochotu podieľať sa na živote vašej farnosti či akéhokoľvek spoločenstva vám ďakujem a žehnám vás.
vladyka Cyril, arcibiskup – košický eparchiálny biskup

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *