Oznamy 25/2022

Piatok slávime odporúčaný sviatok Božského srdca a Narodenie sv. Jána Krstiteľa.

Bratia a sestry, milované rodiny. 26. júna v Ríme vyvrcholí 10. svetové stretnutie rodín. Aj keď bude v Ríme, podľa slov Svätého Otca Františka bude difúzne, teda organizované, aj po jednotlivých eparchiách a farnostiach.
U nás v Trnave pri Laborci budeme sláviť Deň rodiny, nedeľu 26. 6., slávením sv. liturgie za rodiny našej farnosti s modlitbou požehnania rodín a popoludní o 14:00 v spolupráci s obecným zastupiteľstvom bude pripravený zábavný program v centre našej obce. Srdečne pozývame všetky rodiny a deti, ale aj všetkých, ktorým záleží na dôležitosti a dôstojnosti rodiny.

S blížiacimi sa letnými prázdninami aj naša farnosť pripravuje Miništrantský tábor pre miništrantov aj ,,miništrantky“ našej farnosti v termíne od 16.8. – 19.8. 2022 v malebnom prostredí Spiša v Slovinkách.

Záujemcom o eparchiálne letné stretnutia mládeže s názvom Camp Eparchie oznamujeme, že prihlasovanie na tento rok 2022 sa pomaly končí. Svoj záujem prosíme nahlásiť v sakristii, nakoľko prihlásenie prebieha iba prostred. kňaza farnosti!

Gréckokatolícka farnosť Jovsa Vás srdečne pozýva na púť do Medugorja v termíne od 29.7.- 7.8.2022. Viac info. na plagáte na výveske, alebo v sakristii.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *