Oznamy 36/2022

Sobotu 10.9. o 9:00 srdečne pozývame všetkých chlapov farnosti na pomoc s prípravou dreva na zimu.

V súvislosti s tým vyhlasujeme súťaž o najvýkonnejšiu pílu a najsilnejšieho káľača. Vyhodnotenie s občerstvením bude v závere podujatia.

Budúcu nedeľu 11.9. sa bude konať zbierka na podporný fond KE Eparchie.

Nedeľu 11.9. popoludní o 15:00 srdečne pozývame všetkých členov našej farskej rodiny (bez rozdielu veku) na Farský deň spojený s rozlúčkou s prázdninovou slobodou. Konať sa bude na farskom dvore. Začneme modlitbou o 15:00. Pripravená bude farská polievka, spoločný stôl, občerstvenie, hudba a pre najmenších rôzne súťažné disciplíny.

Súčasťou podujatia bude súťaž o najchutnejší koláč veriacej.

V sobotu 10. septembra sa uskutoční ďalší AMEN. Navštívime Lom v Beňatine s možnosťou spustiť sa na Zipline, pomodlíme sa v drevenom chráme v Inovciach, spoločne sa zahráme a ochutnáme aj miestnu pizzu. Odchod autobusu je o 8. hodine z parkoviska pri Tescu v Michalovciach. Cena za cestu autobusom a obed je 10 €. Registrácia cez formulár na facebooku a instagrame Mládež Michalovského protopresbyterátu, kde nájdete i bližšie informácie, ktoré sú aj na plagáte.

Vo štvrtok 15.9.2022, na sviatok Spolutrpiacej Bohorodičky sa uskutoční tradičná púť gréckokatolíkov Košickej eparchie do Máriapócsu. Hlavným slúžiteľom bude o.  archimadrita Petro Bereš – protosynkel Mukačevskej eparchie.  Zapísať sa a zaplatiť cestovné 15 € môžete v sakristii. Podrobný program púte je na farskej nástenke a na našom webe. Srdečne vás pozývame.

Touto cestou vyjadrujeme úprimne Pán Boh zaplať:
Bohuznáma dar na chrám                                                     150€
Nicholas Badida                                                                      200€
Pán Boh zaplať a požehnaj! 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *