Oznamy 46/2022

V sakristii máme voľnopredajné kalendáre z redakcie Misionár, môžete si ich zakúpiť za 3€/kus.

Pripravme sa na to, že v dohľadnej dobe nás navštívia naši kurátori, za účelom vyzbierania zvonického príspevku za rok 2022  15€/ domácnosť.

Kto by bol ochotný tento  rok darovať do chrámu vianočný stromček nech sa prosím prihlási v sakristii.

V dňoch 14. – 20. novembra 2022 sa na Slovensku uskutoční Týždeň Cirkvi pre mládež. Viacero organizácií pracujúcich s mládežou a farností chystá v tomto týždni aktivity pre mladých ľudí. V našej farnosti mládež pozývame piatok na mládežnícky ruženec liturgiu a stretko Špeciál. Viac o ďalších aktivitách môžete nájsť na stránke https://erko.sk/tyzdenpremladez. Zároveň vás pozývame v tomto týždni k modlitbe za mladých ľudí.

Drahí veriaci, už o týždeň sa uskutoční v Michalovciach Stretnutie mládeže Eparchie s názvom SME MI, na ktoré sa mladí môžu prihlásiť už len do zajtra a to cez webovú stránku www.aetos,sk. Samotný víkend vyvrcholí Svetovým dňom mládeže (v nedeľu Krista Kráľa) – archijerejskou sv. liturgiou o 11. hodine v bazilke Minor a o 14. hodine programom mladých Michalovského protopresbyterátu MLADÍ MLADÝM v MsKS. Vstup je zdarma. Všetci ste srdečne pozvaní.

Viac informácii v sakristii.

Touto cestou vyjadrujeme úprimne Pán Boh zaplať:
Rodina Barteková dar na chrám – 50€
Pán Boh zaplať a požehnaj! 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *