Oznamy 7/2023

Sobotu 25.2. pozývame rodiny i jednotlivcov našej farnosti na spoločný farský výlet na Hrebienok do Tatier s prehliadkou ľadového domu. Svoj záujem, prosím, hláste v sakristii alebo telefonicky do 19.2. Pocestujeme spoločným autobusom. Cena cestovného na osobu bude do 10€/ osoba. Pri prihlásení prosíme aj o úhradu zálohy 10€ Viac info. priebežne.

Rada pre mládež Košickej eparchie ponúka (nielen) mladým už 3. ročník spoločného prežívania blížiaceho sa pôstneho obdobia skrze aktivitu Návrat 40. Návrat 40 ponúka mladým konkrétny modlitbový plán na celé pôstne obdobie, záväzky k askéze, spoločenstvo 5 – 7 členných skupín zvlásť mužov a zvlásť žien a príbehy svätosti biblických postáv. Prihlásiť sa môžu (nielen) mladí od 14 rokov na www.aetos.sk, kde nájdu aj bližšie informácie. 

V sobotu 25. 2. sa  uskutoční ďalší AMEN, tentokrát v Šamudovciach. Program začne v chráme o 16.00 modlitbou veľkej večierne s posvätením kolivy a o 17.30 bude pokračovať zábavno-duchovným večerom v komunitnom centre. Všetci ste srdečne pozvaní vstúpiť do veľkopôstného obdobia s mládežou michalovského protopresbyterátu. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *