Oznamy 13/2023

Piatok o 19:00 pozývame mládež našej farnosti v rámci piat. stretnutí na noc na fare.

Sobotu 1.4. pozývame veriacich našej farnosti o 10:30 na spoločnú predsviatočnú sv. Spoveď s vyslúžením sviatosti Pomazania chorých.

Rada pre mládež Košickej eparchie pozýva mladých vo veku od 17 do 35 rokov na Putovnú duchovnú obnovu s vladykom Cyrilom. Uskutoční sa na počas víkendu, 31. marca – 2. apríla, v trase Kysak – Katedrála Narodenia Presvätej Bohorodičky v Košiciach. Témou obnovy je biblické putovanie s Ježišom k Lazárovi a následne do Jeruzalema na Kvetnú nedeľu. Cena víkendu je 23 eur. Ďalšie informácie nájdete na plagáte.

Košická eparchia v spolupráci s Byzantinos o.z vydala novú knihu Múdrosť na cestu, s podtitulom Rozhovory s duchovnými otcami kresťanského Východu. Kniha chce preto aj v tomto veľkopôstnom čase ponúknuť povzbudenie na ceste duchovného života. Príspevok je 7 EUR a výťažok bude použitý na podporu výstavby Pútnického centra Klokočov. Zakúpiť si ju môžte v sakristii.

S blížiacim sa koncom pôstu budeme potrebovať kvet. výzdobu hrobu a chrámu na Paschu. Prosíme Vás zapojiť sa do zbierky na kvety.

Nedeľu 30.4. 2023 pripravujeme farský Majales v sále kultúrneho domu v Trnave pri Laborci. Viac informácii pribežne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *