Oznamy 18/2023

Budúcu nedeľu sa bude konať zbierka na fond bohoslovcov.

Rada pre mládež a Rada pre rodinu Košickej eparchie pozývajú mladých a rodiny na Túru s vladykom, ktorá sa uskutoční 1. mája 2023 so začiatkom o 10:00. Trasa povedie od dreveného chrámu v obci Bindt do obce Závadka v Spišskonovoveskom protopresbyteráte. Ak máte záujem zúčastniť sa túry spoločným autobusom, svoj záujem nahláste v sakristii.

Rada pre mládež Košickej eparchie pozýva mladých na Odpust mladých, ktorý sa uskutoční 6. mája v Klokočove. Témou tohtoročného stretnutia bude Objav dar a krásu sexuality. Spolu s modlitbou za mladých budú program tvoriť zaujímavé aktivity a diskusia na spomínanú tému. Mladí môžu využiť aj možnosť dopravy spoločným autobusom, ktorý bude zbierať mladých smerom od Košíc do Klokočova. Viac info a prihlásenie sa na autobus nájdete na www.aetos.sk

Rada pre mládež Košickej eparchie pozýva mladých na Cyklotúru s vladykom Milanom, ktorá sa tentokrát uskutoční 8. mája so začiatkom o 8:00. Trasa povedie z farského chrámu v Michalovciach do Klokočova a späť, kde bude pre všetkých pripravené pohostenie. Povinná výbava: bicykel v dobrom technickom stave, reflexná vesta a prilba. Tešíme sa na vás. 

Silná víchrica, ktorá sužovala Slovensko v noci z 27.3 na 28.3., napáchala škody aj na najvýznamnejšom pútnickom mieste Košickej eparchie a Zemplína. Vážne poškodila strechu chrámu Zosnutia presvätej Bohorodičky v Klokočove. Na podporu opravy strechy a záchrany chrámu bola vyhlásená verejná zbierka:

číslo účtu: SK57 0200 0000 0030 2148 6453
VS: 2803

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *