Oznamy 28/2023

Budúcu nedeľu 16.7. sa bude konať zbierka na rádio Lumen a Tv LUX.

V termíne od 7. – 11.8. pripravujeme farský miništranský tábor pre miništrantov a ,,miništrantky“ našej farnosti v Stanči. Viac info. priebežne, alebo osobne poskytne o. Peter Kolesár.

V sobotu 22. júla 2023 o 15:00 hod. sa v Bratislave na Jakubovom námestí celonárodný pochod Hrdí na rodinu. Ide už o 11. ročník pochodu ľudí v červených tričkách, ktorí chcú verejne a radostne ukázať, že rodina je úžasná a výnimočná, lebo deti sú naša budúcnosť. Na toto podujatie pozývame všetkých, celé rodiny s deťmi aj jednotlivcov, aby sa naplnilo heslo pochodu „Manželstvo chráni deti“. Na výveske je plagát a bližšie informácie sú na stránke hrdinarodinu.sk.

Sestry Redemptoristky z Lomnice pripravujú víkendové duchovné obnovy pre ženy a dievčatá. Plánujú ich uskutočniť v ich kláštore počas leta. Kto by mal záujem môže sa prihlásiť.
Termíny sú v dňoch:
28.7-30.7 – pre dievčatá
18.8- 20.8 – pre dievčatá
22.9-24.9 – pre ženy a matky

Ráchelina vinica je víkendový duchovno-terapeutický program pre osoby so skúsenosťou umelého, ale aj spontánneho potratu. Teda je určený pre rodičov, starých rodičov alebo iných príbuzných potrateného dieťaťa. Taktiež pre zdravotníkov, ktorí sa podieľali na vykonávaní umelých potratov. 

Najbližšia Ráchelina vinica sa bude konať 27. – 29. októbra 2023 v Košickom kraji. Prihlásiť sa treba cez kontakty, ktoré sú uvedené na plagáte. 

Niektorí vidia len beznádejný koniec ale my veríme v nekonečnú nádej. 

Pápež František rozhodol o blahorečení poľskej rodiny. Jozef a Viktória Ulmovci spolu so svojimi siedmimi deťmi položili svoje životy na záchranu dvoch židovských rodín počas druhej svetovej vojny. Je to prvýkrát v histórii, kedy bude blahorečená celá rodina spolu s nenarodeným dieťaťom. Blahorečenie tejto rodiny sa uskutoční 10. septembra 2023 o 10:00 hod. v Markowej (neďaleko Rzeszowa) – na mieste, kde žili a kde boli zavraždení.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *