Oznamy 29/2023

Od nedele 16.7. – 21.7. o. Peter Kolesár bude čerpať dovolenku.

V súrných prípadoch sa prosím obráťte na:

o. Petra Čintalu z Kolokočova 0911 105 908

o. Michala Šandora z Jovsy 0911 711 521

o. Ľuboša Ondrečina z Vinného.

Budúcu nedeľu 24.7. budeme sláviť chrám. sviatok vo Vinnom. Program začína večeradlom o 9:30. Slávnostná odpustová sv. Omša o 10:30.

Po sv. Omši prijmite pozvanie na pripravené agape pri chráme.

Verím, že väčšina z nášho spoločenstva toto pozvanie príjme, aby sme získali hojné milosti pre seba a našich blízkych.

V termíne od 7. – 11.8. pripravujeme farský miništranský tábor pre miništrantov a ,,miništrantky“ našej farnosti v Stanči. Svoj záujem prosím hláste v sakristii.

Viac info. priebežne, alebo osobne poskytne o. Peter Kolesár.

V sobotu 22. júla 2023 o 15:00 hod. sa v Bratislave na Jakubovom námestí sa uskutoční celonárodný pochod Hrdí na rodinu. Na výveske je plagát a bližšie informácie sú na stránke hrdinarodinu.sk.

Sestry Redemptoristky z Lomnice pripravujú víkendové duchovné obnovy pre ženy a dievčatá. Plánujú ich uskutočniť v ich kláštore počas leta. Kto by mal záujem môže sa prihlásiť.

Pápež František rozhodol o blahorečení poľskej rodiny. Jozef a Viktória Ulmovci spolu so svojimi siedmimi deťmi položili svoje životy na záchranu dvoch židovských rodín počas druhej svetovej vojny. Je to prvýkrát v histórii, kedy bude blahorečená celá rodina spolu s nenarodeným dieťaťom. Blahorečenie tejto rodiny sa uskutoční 10. septembra 2023 o 10:00 hod. v Markowej (neďaleko Rzeszowa) – na mieste, kde žili a kde boli zavraždení.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *