Oznamy 30/2023

Budúcu nedeľu 30.7. sa bude konať zbierka na potreby našej farnosti.

Piatok 28.7. srdečne pozývame mládež našej farnosti na noc na fare. Prihlasovanie nie je potrebné. Stačí prísť. Začíname sv. Liturgiou o 18:00. Nezabudnite si spacák a dobrú náladu.

V termíne od 7. – 11.8. pripravujeme farský miništranský tábor pre miništrantov a ,,miništrantky“ našej farnosti v Stanči. Svoj záujem prosím hláste v sakristii. Viac info. priebežne, alebo osobne poskytne o. Peter Kolesár

Gréckokatolícka farnosť Jovsa srdečne pozýva veriacich našej farnosti na púť do Medžugoria spoločným autobusom v termíne od 16.- 24. 8. 2023. Cena púte je 340€/ osoba. Viac info. na plagáte.

Sestry Redemptoristky z Lomnice pripravujú víkendové duchovné obnovy pre ženy a dievčatá. Plánujú ich uskutočniť v ich kláštore počas leta. Kto by mal záujem môže sa prihlásiť.

Pápež František rozhodol o blahorečení poľskej rodiny. Jozef a Viktória Ulmovci spolu so svojimi siedmimi deťmi položili svoje životy na záchranu dvoch židovských rodín počas druhej svetovej vojny. Je to prvýkrát v histórii, kedy bude blahorečená celá rodina spolu s nenarodeným dieťaťom. Blahorečenie tejto rodiny sa uskutoční 10. septembra 2023 o 10:00 hod. v Markowej (neďaleko Rzeszowa) – na mieste, kde žili a kde boli zavraždení.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *