Oznamy 31/2023

Farnosť Trnava pri Laborci pripravuje farský miništranský tábor pre miništrantov a ,,miništrantky“ našej farnosti v termíne od 7.8.- 10.8. 2023 (pondelok-štvrtok)  v Stanči (rodnej obci o. Petra). Svoj záujem prosím hláste v sakristii, alebo na farskom úrade najneskôr do piatku 4.8.2023. Cena za ubytovanie a stravu je 35€/ osoba.

Stručný program:

Pondelok
7.8.2023 – 9:30 stretnutie hlavná stanica Michalovce.
9:51 odchod vlaku do Trebišova- prehliadka parku a múzea Trebišov.
14:00 príchod do Stanče, vybalenie a program v Stanči.

Utorok
návšteva neďalekého kúpaliska Mária vo Veľatoch s obedom.

Streda
mini túra s prehliadkou okolitých zaujímavostí.

Štvrtok
v popoludňajších hodinách návrat domov.

Účasť rodičov na programe je vítaná. Organizačné stretnutie a podrobné informácie na piatkovom večernom stretku alebo na farskom úrade.

Sestry Redemptoristky z Lomnice pripravujú víkendové duchovné obnovy pre ženy a dievčatá. Plánujú ich uskutočniť v ich kláštore počas leta. Kto by mal záujem môže sa prihlásiť.

Pápež František rozhodol o blahorečení poľskej rodiny. Jozef a Viktória Ulmovci spolu so svojimi siedmimi deťmi položili svoje životy na záchranu dvoch židovských rodín počas druhej svetovej vojny. Je to prvýkrát v histórii, kedy bude blahorečená celá rodina spolu s nenarodeným dieťaťom. Blahorečenie tejto rodiny sa uskutoční 10. septembra 2023 o 10:00 hod. v Markowej (neďaleko Rzeszowa) – na mieste, kde žili a kde boli zavraždení.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *