Oznamy 49/2023

Budúcu nedeľu 10.12. sa bude konať zbierka na potreby farnosti.

Pozývame mládež našej farnosti na piatkové stretko na fare, lebo pripravujeme program na sviatky Narodenia Pána.

Stredu 6.12. k nám zavíta sv. Mikuláš. Bude s nami sláviť sv. Liturgiu o 16:30. Po nej v sprievode miništrantov a všetkých detí našej farnosti sa zúčastní programu pred obecným úradom, kde naším deťom rozdá aj sladké odmeny.

Sobotu 9. 12. 2023 o 16.00 srdečne pozývame mládež na ďalší – špeciálny MIKULÁŠSKY AMEN, kt. sa uskutoční u nás, v Trnave pri Laborci. Sv. Mikuláš viac dával ako prijímal, preto nech si každý účastník pripraví a prinesie so sebou malý mikulášsky balíček pre obdarovanie toho druhého. Samozrejme sa môžete tešiť aj na spoločnú zábavu, súťaže, občerstvenie, ale i katechézu a modlitbu. Viac info. na plagáte a na webe.

Program:
16:00 Moleben k sv. Mikulášovi v chráme (pred ikonou s relikviou + pomazanie sv. myrom, ktoré vyteká z jeho hrobu s modlitbou za uzdravenie duše i tela)17:00 Program (Katechéza, súťaže, občerstvenie…)

Nedeľu 10. 12. popoludní srdečne pozývame veriacich a rodiny našej farnosti na Vianočný benefičný koncert do Košíc s prehliadkou námestia a vianočných trhov. Možnosť cestovať spoločným autobusom. Svoj záujem prosím nahláste v sakristii čo najskôr. Počet lístkov je obmedzený!

V sakristii máme:
-voľnopredajné kalendáre otcov Redemptoristov 3€/kus,
-voľnopredajné kalendáre spolku sv. Cyrila a Metóda,
-knižky Hore srdcia 8€/ kus. Prosím zabezpečte aj prvoprijímajúcim!!!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *